Volg onze werkzaamheden via Facebook!

   
     Bel: 06 - 21 81 20 61

Wandafwerking   arrow

Door het gebruik van kleur en diversen soorten wandbekledingen geeft u uw woning meer sfeer en stijl. Van Boekel Schilderwerken is gespecialiseerd in alle vormen van wandafwerking. Van het aanbrengen van structuurverf, verschillende kleuren muurverf en glasweefsel tot de meest exclusieve wandbekleding het is bij Van Boekel Schilderwerken in goede handen. Wij geven u graag een uitgebreid advies en eventueel in combinatie met schilderwerk.

Muur- en decoratieve verven
Een ruimte krijgt extra klasse door strak afgewerkte wanden en plafonds. Met verschillende kleurmogelijkheden en kwaliteitsproducten leverbaar in grote verscheidenheid aan kleuren en diverse glansgraden wordt bij alle plafonds en wanden het beste esthetische resultaat bereikt. Het is mogelijk de muren te voorzien van een decoratieve (muur)verf.

Muurverven zijn er in verschillende kleuren, effecten en motieven leverbaar zoals bijvoorbeeld de bekende muurverven Painting the past en Farrow & Ball. Hierin zijn diversen mogelijkheden die wij u graag laten zien.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

 

Gerelateerde Afbeeldingen: