Volg onze werkzaamheden via Facebook!

   
     Bel: 06 - 21 81 20 61

Advies op maat   arrow

Van Boekel Schilderwerken biedt ook advies op maat.

Wanneer u het schilderwerk zelf wilt uitvoeren, kunt u voor nogal wat verrassingen komen te staan. Hoe u de ondergrond het beste kan behandelen, welke materialen u kan gaan gebruiken en hoe u bijv. een deur moet schilderen. Hiermee kan Van Boekel Schilderwerken u van dienst zijn. Wij komen bij u langs om een voor u op maat advies te maken. Wij nemen alle te behandelen onderdelen mee en komen op korte termijn met een professioneel advies.

Uiteraard kunt u bij Van Boekel Schilderwerken al uw professionele materialen en producten afnemen bijv. verf van de merken Sigma, Sikkens, Wyzonol etc. en al uw non-paint producten zoals texmaterialen, kwasten etc.

Tevens kunnen wij u ook kleuradvies geven. Kleuren zijn veelzeggend en alles bepalend. Ze geven de sfeer aan. Een verrassende kleur, een klassieke kleur, een tijdloze kleur. Wij kunnen u daarbij helpen. Van Boekel Schilderwerken komt graag bij u thuis een kijkje nemen en kunnen aan de hand daarvan een kleuradvies opstellen, zodat u de kleuren op uw gevel, wand etc. kunt zien m.b.v. een professioneel kleurenprogramma. Hiermee krijgt u een goede indruk van het eindresultaat.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

 

Gerelateerde Afbeeldingen: