Volg onze werkzaamheden via Facebook!

   
     Bel: 06 - 21 81 20 61

Schilderwerk   arrow

Van Boekel Schilderwerken bestaat al bijna 15 jaar en kan door ervaring kwaliteit en vakwerk leveren. Wij werken millieuvriendelijk, betaalbaar en duurzaam onderhoud aan woningen en gebouwen. Vakmanschap en klantvriendelijkheid staan bij ons op de eerste plaats.

Wij kunnen voor u een onderhoudsplan maken, zodat u jarenlang verzekerd bent van goed onderhoud aan uw woning.

Wij zijn in het bezit van alle vakkennis en de diverse diploma’s die nodig zijn om een goed stuk vakwerk af te leveren. Dit tegen een redelijke prijs. Doordat wij niet afhankelijk zijn van een verfleverancier kunnen we zelf bepalen welke producten nodig zijn om een goed stuk schilderwerk te leveren, dat voldoet aan de eisen van deze moderne tijd.

Vrijblijvend kunt U bij ons een offerte aanvragen. Op dit moment zijn wij bezig met de nieuwste en beste producten van het jaar 2013.

Ook wij zijn al lang bezig met de nieuwste verf eisen van het laatste jaar om het milieu minder te belasten, voor de toekomst van u en onze kinderen. Doordat wij al snel met deze producten van diverse merken aan het werk zijn gegaan hebben we een voorsprong in het verwerken van de producten. Wij vinden gezondheid en milieu heel belangrijk.

Wij werken voor veel opdrachtgevers, zowel particulieren als bedrijven, maar ook bij zorginstellingen, gemeenten, scholen en stichtingen zijn wij veel te vinden.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

 

Gerelateerde Afbeeldingen: